Εκτυπωτικά μηχανήματα Mimaki, οι πιο αξιόπιστες λύσεις στην αγορά των Sign and Graphics. Εδώ και πάνω από 40 χρόνια, η ιαπωνική εταιρεία έχει κατακτήσει την δική της θέση στην κορυφή των προτιμήσεων των επαγγελματιών των γραφικών τεχνών. Το μυστικό της επιτυχίας της δεν είναι άλλο από την τεχνολογία αιχμής που την φέρνει μπροστά από τον ανταγωνισμό. Στο κείμενο που ακολουθεί, θα μάθετε τα πάντα για όλες τις νέες επαγγελματικές προτάσεις της για την ελληνική αγορά.

Mimaki, το όνομα που έγινε συνώνυμο των εκτυπωτικών μηχανημάτων

Tα εκτυπωτικά μηχανήματα Mimaki δημιουργούνται με γνώμονα τη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών κάθε επαγγελματία των Sign and Graphics, ανεξαρτήτως μεγέθους. Προσφέρουν ευελιξία τόσο για τους πελάτες όσο και για τους τελικούς χρήστες τους, από μικρά καταστήματα εκτυπώσεων, και φωτοτυπικά κέντρα έως επαγγελματίες κατασκευαστές επιγραφών και παρόχους υπηρεσιών ψηφιακής εκτύπωσης.

Εκτυπωτικά μηχανήματα Mimaki για κάθε κατηγορία επαγγελματία

Κάντε πράξη οτιδήποτε έχετε σκεφτεί, σε οποιοδήποτε υλικό, χάρη στη νέα γκάμα των εκτυπωτικών μηχανημάτων Mimaki. Εκτυπωτές τύπου inkjet, κοπτικά αλλά και εκτυπωτές-κοπτικά της Mimaki, με δυνατότητα εκτύπωσης από 75cm έως 320cm, με μελάνια Eco-solvent & UV και πληθώρα σε τύπους μελανιών, είναι έτοιμα να καλύψουν όλες τις ανάγκες, από οικονομική εκτύπωση με απλή τετραχρωμία μέχρι επιλογή 10 χρωμάτων συμπεριλαμβανομένων Light Cyan, Light Magenta, Light Black, Orange, Ασημί και Λευκού όπως και εύκαμπτων UV μελανιών κατάλληλα για κάλυψη οχημάτων αλλά και για πλήθος ανεπίστρωτων υλικών. Ας δούμε όμως αναλυτικά της προτάσεις της εταιρείας ανά κατηγορία:

1. Εκτυπωτικά μηχανήματα Solvent/EcoSolvent

Οι εκτυπωτές Solvent/Eco-Solvent της εταιρείας περιλαμβάνουν τον επιτυχημένο Mimaki JV300-160Plus, καθώς τον νέο και πολλά υποσχόμενο Mimaki JV100-160. Στην κατηγορία των large format εκτυπώσεων κυριαρχεί ο ταχύτατος και ιδιαίτερα οικονομικός Mimaki SWJ-320EA.

2. Λύσεις εκτύπωσης – κοπής

Στην λύση εκτύπωσης-κοπής, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις 4 διαστάσεις των εκτυπωτικών μηχανημάτων της σειράς Mimaki CJV150. Για ακόμα πιο γρήγορες εκτυπώσεις, υπάρχει πάντα και ο ταχύτατος Mimaki CJV300-160Plus. Αν πάλι αναζητάτε άμεση εφαρμογή του εκτυπωμένου υλικού, εκτύπωση σε υλικά μη επιστρωμένα ή ακόμα και εκτύπωση μέχρι 5 layer, η λύση ακούει στο όνομα UCJV300.

3. Εκτυπωτικά μηχανήματα με μελάνια UV

Στην κατηγορία των εκτυπωτών με μελάνια UV, ξεχωρίζει ο νέος UJV100-160. Value for money λύση, δημιουργεί δυνατές εκτυπώσεις, με οικονομικά μελάνια, αλλά και με υψηλή ταχύτητα για άμεση παράδοση των projects σας. Μάλιστα, βραβεύτηκε πρόσφατα ως Best Roll-to-Roll Printer από τη European Digital Press Association (EDP). Αξιόπιστη επιλογή αποτελεί και ο UJV55-320 με δυνατότητα εκτύπωσης dual-roll.

+1. Κοπτικά Mimaki

Τέλος, στην κατηγορία των κοπτικών ξεχωρίζει η σειρά CG-SRIII, η οποία προσφέρει πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής. Εξαιρετική επιλογή αποτελεί και η σειρά CG-FXII που ξεχωρίζει για τη στιβαρή κατασκευή της και προορίζεται για βιομηχανική χρήση.

Για εκτυπωτικά μηχανήματα, εμπιστευτείτε τους καλύτερους

H εταιρεία Chameleon Graphics, από το 2005 μέχρι σήμερα, ως αξιόπιστος συνεργάτης των επαγγελματιών των γραφικών τεχνών και της επιγραφοποιίας, προμηθεύει την αγορά με υλικά και εκτυπωτικά μηχανήματα. Παράλληλα, μέσα από τα private label εμπορεύματά της καλύπτει κάθε μικρή ή… μεγαλύτερη ανάγκη σας. Αν λοιπόν βρίσκεστε σε αναζήτηση του κατάλληλου εκτυπωτικού μηχανήματος Mimaki που θα σας βοηθήσει να εξελίξετε την επιχείρησή σας, τότε αξίζει να εμπιστευτείτε την πιο δυνατή ομάδα της αγοράς που σας προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις ψηφιακών εκτυπώσεων που θα ενισχύσουν στην πράξη την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας.

Επιπλέον, η Chameleon Graphics βρίσκεται πάντα δίπλα σας και μετά την αγορά του εκτυπωτή, με κορυφαίες After Sales υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:

  • Εγκατάσταση και επισκευή εξοπλισμού
  • Εκπαίδευση χειριστών
  • Ανανέωση του λογισμικού κοπής και χάραξης
  • Συμβόλαια συντήρησης
  • Παροχή πιστοποιημένων ανταλλακτικών.

Ζητήστε σήμερα το δικό σας demo από εκτυπωτικά μηχανήματα Mimaki

Στις ψηφιακές εκτυπώσεις δε μετρά μόνο το όνομα, αλλά το αποτέλεσμα. Κλείστε σήμερα το δικό σας ραντεβού για demo στη Chameleon Graphics, με υλικά και αρχεία της επιλογής σας. Για δείγματα εκτυπώσεων αλλά και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκτυπωτικά μηχανήματα Mimaki και τις ολοκληρωμένες λύσεις της Chameleon Graphics, καλέστε σήμερα στο 210 5143101. Εναλλακτικά, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και ένας συνεργάτης της εταιρείας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό.

Βρήκaτε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Εκτυπωτικά μηχανήματα Mimaki: Ανακαλύψτε τα νέα μοντέλα της»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο
 blog της Chameleon Graphics.